Za: 09.00 - 13.00 uur

Bescherm jouw auto in stijl

met een met aluminium carport

Carports zijn praktisch maar ook een stukje architectuur

Voor veel mensen is de auto niet slechts een gebruiksvoorwerp. Het is een kostbaar vervoersmiddel waaraan waarde gehecht wordt. Onze aluminium carports beschermen je auto of motor tegen de elementen zodat je dagelijks representatief voor de dag kunt komen!

Optioneel kunnen wij je aluminium carport uitrusten met Ledverlichting. Zo staat je heilige koe mooi in de spotlights en hebben kwaadwillende minder kans. Onze carports zijn in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. Vrijstaand of als wandaansluiting. Zo hebben wij altijd een model dat goed staat bij jouw woning.

Wij adviseren je graag bij de juiste keuze.

Veranda - Glazen schuifwand - Tuinkamer - Verandameesters - Carports - Afbeelding1

Waarom voor Verandameesters kiezen?

01

All-in-one

Naast het verkopen van de mooiste veranda’s en glazen schuifwanden bieden wij ook de optie om de producten te laten monteren door onze vakmensen. Zo heb je 1 aanspreekpunt en wordt u van A tot Z ontzorgd.

02

Eerlijke prijs

Omdat wij rechtstreeks betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van onze producten kunnen wij een prijs garanderen die behoord tot de beste in de markt.

03

Hoge kwaliteit

Voor onze veranda’s gebruiken wij de beste materialen. Door het gebruik van hoge kwaliteit aluminium (6036-T6 van minimaal 3.1mm dik) en een hoge kwaliteit poedercoating, garanderen wij een lange levensduur van uw veranda en een blijvend mooi uiterlijk. 

04

Modulair systeem

Al onze verandasystemen zijn later nog uit te breiden met glazen schuifwanden, aluminium wanden, zonwering etc. Zo blijft u flexibel, ook als u bij aanvang nog niet voor deze extra’s had gekozen.

05

Maatwerk

Ieder huis is anders. Daarom geloven wij in maatwerk. Samen met u maken wij vrijblijvend een plan om de allermooiste veranda te realiseren. Hierbij houden wij rekening met uw mogelijkheden en het budget.

06

Goede service

Dat een bedrijf goede service biedt merkt u pas al u het nodig heeft. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Hierdoor komt circa 80% van onze klanten via mond- op mond reclame.

Bescherm je auto met een carport van Verandameesters en houd tijd over in het weekend voor leuke dingen