Za: 09.00 - 13.00 uur

Altijd comfortabel in de schaduw

Met onze veranda zonwering & pergola's

Varisol is het merk waar wij voor kiezen voor onze zonwering

Bij Verandameesters geloven we in kwaliteit. Hierdoor hebben wij een zeer zorgvuldige afweging gemaakt in de keuze voor een leverancier van zonwering. Wij zijn dan ook trots om officieel dealer van het Duitse kwaliteitsmerk Varisol te mogen zijn.

De producten van Varisol onderscheiden zich door een compromisloze kwaliteit. De keuzemogelijkheden in kleuren en varianten zijn eindeloos en ook

de prijs- kwaliteitverhouding is prima in orde.

Veranda - Glazen schuifwand - Tuinkamer - Verandameesters - Pergola en zonwering - Afbeelding1
Veranda - Glazen schuifwand - Tuinkamer - Verandameesters - Pergola en zonwering - Afbeelding4

Veranda Zonwering

Om je onder de veranda van wat aangename schaduw te voorzien, bieden wij zowel bovendak- als onderdak zonwering aan. Wij zijn officieel dealer van het Duitse merk Varisol. Hiermee haal je probleemloze topkwaliteit uit Duitland in huis.

De elektronisch aangedreven modellen zijn standaard voorzien van de nieuwste Somfy techniek. Hierdoor kunnen verschillende systemen in- en buiten je huis met elkaar communiceren. Je hebt 2 verschillende soorten zonwering:

Onderdak zonwering

Zoals de naam als zegt, wordt onderdak zonwering onder de dakbeplating van de veranda gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat het zonweringsdoek veel minder snel vuil wordt. Wij bieden onderdak zonwering is alle soorten en maten aan, al dan niet elektronisch bediend.

Bovendak zonwering

Omdat bovendak zonwering het zonlicht tegenhoud voordat het de dakbeplating heeft kunnen verwarmen, biedt dit type zonwering de beste bescherming tegen hitte onder uw veranda. Ook bovendak zonwering hebben wij in vele varianten.

Varisol Pergola en Qbus

Varisol Pergola

Duizenden jaren geleden waren pergola’s een populaire manier om schaduw te bieden: deze lichte constructies werden voorzien van planten wat in de zomer voor aangename temperaturen onder de pergola zorgde. Tegenwoordig realiseren wij dit door middel van onze pergola zonwering.

In tegenstelling tot een terrasoverkapping / veranda bestaat een pergola alleen uit steunen met twee geleiderails voor het luifeldoek en een luifelkast. Hierdoor kunt u echt alles open zetten wanneer het warm is en zonwering even niet nodig is. Varisol produceert dit type luifel uit hoogwaardige, weerbestendige materialen: de luifel is niet alleen zonwerend, maar ook bestand tegen regen of wind.

Varisol Qbus

Het (vrijstaande) Qbus systeem biedt ongelooflijk veelzijdige bescherming tegen zon en regen. Waar de zijkanten voorzien kunnen worden van screens, wordt het dak voorzien van een neerlaatbaar screen wat naast zonwering ook dienst doet als bescherming tegen een regenbui.

Ook glazen schuifwanden zijn in een Qbus toe te passen. De Qbus is zowel aan het huis als vrijstaand te monteren en onbeperkt koppelbaar.

Waarom voor Verandameesters kiezen?

01

All-in-one

Naast het verkopen van de mooiste veranda’s en glazen schuifwanden bieden wij ook de optie om de producten te laten monteren door onze vakmensen. Zo heb je 1 aanspreekpunt en wordt u van A tot Z ontzorgd.

02

Eerlijke prijs

Omdat wij rechtstreeks betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van onze producten kunnen wij een prijs garanderen die behoord tot de beste in de markt.

03

Hoge kwaliteit

Voor onze veranda’s gebruiken wij de beste materialen. Door het gebruik van hoge kwaliteit aluminium (6036-T6 van minimaal 3.1mm dik) en een hoge kwaliteit poedercoating, garanderen wij een lange levensduur van uw veranda en een blijvend mooi uiterlijk. 

04

Modulair systeem

Al onze verandasystemen zijn later nog uit te breiden met glazen schuifwanden, aluminium wanden, zonwering etc. Zo blijft u flexibel, ook als u bij aanvang nog niet voor deze extra’s had gekozen.

05

Maatwerk

Ieder huis is anders. Daarom geloven wij in maatwerk. Samen met u maken wij vrijblijvend een plan om de allermooiste veranda te realiseren. Hierbij houden wij rekening met uw mogelijkheden en het budget.

06

Goede service

Dat een bedrijf goede service biedt merkt u pas al u het nodig heeft. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Hierdoor komt circa 80% van onze klanten via mond- op mond reclame.

Gezellig samen buiten met je dierbaren